Bedrijfsfilm voor leden van Stichting Wetech

Een aantrekkelijke bedrijfsintroductie voor de volgende generatie medewerkers

Waarom zou een leerling kiezen voor een stageplek in uw organisatie? Er is immers genoeg keuze. Overtuig de volgende generatie werknemers om voor uw bedrijf te kiezen door middel van een aantrekkelijke bedrijfsfilm.

Juist voor deze jonge generatie is video een krachtig marketinggereedschap om ze vertrouwt te maken met wie u bent. Wij maken de vertaalslag van uw bedrijfspresentatie naar de taal en toon van deze jongeren. Het resultaat is een professionele bedrijfsfilm.

mockup-bedrijfsfilm-stichting-wetech-2

De merkbare meerwaarde van een bedrijfsfilm

Een blijvende indruk

In onze visie als bureau voor merkstrategie draait alles om het creëren van merkbare meerwaarde. Dat is in eerste instantie meerwaarde voor uw klanten, uw doelgroep, maar dus ook die aanstormende talenten. Hoe pakt u hun aandacht? Waarmee wint u hun vertrouwen? Dat vraagt allereerst alle vooraannames loslaten en aansluiting zoeken op hun belevingswereld. Dit is het vertrekpunt voor ons script.

Het script is meer dan alleen een opsomming van scenes, shots en teksten. In het script vertalen we de essentie wat de meerwaarde is om bij uw organisatie te solliciteren. Zo kiezen we onze shots, bepalen we stijl en toon en zorgen we voor een aantrekkelijke impressie van uw bedrijf. Een video die uw boodschap vakkundig versterkt en een blijvende indruk achterlaat.

Exclusief aanbod leden Stichting Wetech:

Bedrijfsfilm vanaf €950

Script en productie

Vanuit het script werken wij in 3 tot 4 weken met ons vaste productieteam de bedrijfsfilm verder uit. De beeld- en geluidsopnames worden gemaakt waarna de montage tot het eindproduct plaatsvindt.

Online publicatie

U hoeft de bedrijfsfilm niet alleen tot uw bedrijfsprofiel van Stichting Wetech te beperken. Desgewenst zorgen wij voor een bredere verspreiding op verschillende online platformen.

Campagne-management

Afhankelijk van uw behoeften als organisatie kan de bedrijfsfilm ook breder ingezet worden. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw wervingsstrategie of verkoopprocessen.

 

Neem contact op met A5tien voor meer informatie over de productie van een bedrijfsfilm

Ieder bedrijf is uniek. Onze kracht ligt hierin, om van die authenticiteit merkbare meerwaarde te maken. In dit aanbod door middel van een bedrijfsfilm, maar misschien zelfs wel breder. Daarvoor leren we u graag beter kennen.

Laat uw gegevens achter via het formulier of neem contact op via 085 – 06 53 712. Wij komen graag bij u langs of u bent van harte welkom op ons kantoor in Heerjansdam.