vacature

Stage/afstudeerstage
Creatieve Marketing & Communicatie

(MBO, HBO & WO, 16-32 uur)

b2b marketing dmu a5tien

Hoe tof is dat? Een stage waar je naast je stageopdrachten ook nog eens meebouwt aan de basis van een jong creatief bureau… Die vind je niet zo snel, maar bij A5tien in Heerjansdam (tussen Barendrecht en Zwijndrecht) hebben wij zo’n stageplek voor jou. Een plek om naast je creatieve marketing- en communicatieskills, óók je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Wie is dan A5tien en wat doen we?

We noemen onszelf graag creatief bureau voor B2B merkstrategie. Creatief omdat we onze klanten altijd willen verrassen. Een vernieuwend inzicht, een frisse blik of een oplossing die niet zomaar voor de hand ligt. Maar ook creatief in uitvoering zoals het schrijven van een merkverhaal, het ontwerpen en bouwen van een website of het uitrollen van een social media campagne.

De focus op B2B merkstrategie helpt ons te verdiepen in de wereld van de klant. In B2B gaan dingen toch vaak net iets anders dan in consumentenmarketing. Bovendien vraagt marketing vanuit merkstrategie een andere, meer lange termijn mindset. Maakt het net even spannender!

Kennismaken? Leuk! Bel of mail, dan maken we een afspraak.

Wat wordt dan jouw rol?

Tijdens je stage werk je mee op alle fronten. Samen kijken we waar jouw talenten liggen en in welke vaardigheden of marketingprincipes jij je wilt ontwikkelen. Copywriting, vormgeving, content creatie, social media, data-analyse, consulting. We laten je zo veel mogelijk van alles proeven door te doen. In opdrachten voor onze klanten en voor A5tien zelf. We dagen je uit om ook echt mee te bouwen aan ons bureau. Neem het initiatief maar en druk jouw stempel op wat we doen. Jouw inbreng doet er toe!

Let’s wrapp it up…

Toffe stageplek, veel ruimte voor ondernemende creatieve geesten, persoonlijke begeleiding in een klein hecht team en uiteraard een goede stagevergoeding en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Kennismaken en een eerste indruk opdoen of deze stage iets voor jou is? Neem contact op met Ton, dan maken we graag een afspraak hier op kantoor. Mail ton.oosterwijk@a5tien.nl of bel/app 06 – 23 72 5994.

Over ons team

Een betrokken verlengstuk van je organisatie

Samenwerken met het team van A5tien kenmerkt zich door betrokkenheid. Dat is voor ons de enige manier. Daar halen we onze creativiteit uit om tot succesvolle B2B merkstrategieën te komen. Het maakt ons nieuwsgierig naar je organisatie, je klanten, je markt, je uitdagingen en je kansen. Ons team wordt een verlengstuk van je organisatie. Of het nu gaat over het ontwikkelen van je identiteit als organisatie, ondersteuning in business development of thema’s zoals circulair ondernemen.

Volg ons op LinkedIn of kom langs in Heerjansdam voor een kennismaking.