vacature

Studenten Bijbaan
Creatieve Marketing & Communicatie

(MBO, HBO & WO, 8-16 uur)

logo en huisstijl ontwerpen a5tien

Tijdens je studie alvast ervaring opdoen in de marketing en communicatie? Bij A5tien bieden we je die mogelijkheid! Als onderdeel van een jong creatief bureau krijg jij de mogelijkheid om naast je studie al in de marketing te werken. Bij A5tien in Heerjansdam (tussen Barendrecht en Zwijndrecht) hebben wij zo’n bijbaan voor jou. Een plek om naast je creatieve marketing- en communicatieskills, óók je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Wie is dan A5tien en wat doen we?

Voor onze klanten willen we altijd verrassend zijn. Een stap verder denken, een frisse blik of een andere invalshoek bieden. Daarmee creëren wij onze toegevoegde waarde naar onze klant en onderscheiden wij ons van andere creatieve bureau’s in de B2B merkstrategie. Ook kunnen we onze creativiteit kwijt in het schrijven van een merkverhaal, het ontwerpen en bouwen van een website of het uitrollen van een social media campagne. Alle facetten die nodig zijn om van onze klant een A-merk te maken.

Bij B2B merkstrategie ga je vaak een langdurig traject aan met de klant. Vaak net even anders dan bij consumenten marketing. We verdiepen ons in de markt van onze klant. Hierop baseren we onze merkstrategie. Hiervoor is een lange termijn mindset nodig. Dit vinden wij dus extra uitdagend!

Kennismaken? Leuk! Bel of mail, dan maken we een afspraak.

Wat wordt dan jouw rol?

Tijdens je bijbaan werk je actief mee op alle gebieden. We willen jouw talenten volledig benutten en kijken daarom samen welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Ook zijn we benieuwd welke marketingprincipes jij graag wilt ontwikkelen.  Denk aan taken zoals copywriting, vormgeving, content creatie, social media beheer, data-analyse en consultancy. We streven ernaar je een breed scala aan ervaringen te bieden door hands-on werk, zowel voor onze klanten als voor ons eigen bedrijf, A5tien. We moedigen je aan om initiatief te tonen en je stempel te drukken op wat we doen. Jouw eigen inbreng vinden we erg belangrijk!

Let’s wrapp it up…

Fijne werkplek, marktconform salaris, veel ruimte voor jouw creativiteit en flexibele arbeidsvoorwaarden. 

Kennismaken en een eerste indruk opdoen of deze baan iets voor jou is? Neem contact op met Ton, dan maken we graag een afspraak hier op kantoor. Mail ton.oosterwijk@a5tien.nl of bel/app 06 – 23 72 5994.

Over ons team

Een betrokken verlengstuk van je organisatie

Samenwerken met het team van A5tien kenmerkt zich door betrokkenheid. Dat is voor ons de enige manier. Daar halen we onze creativiteit uit om tot succesvolle B2B merkstrategieën te komen. Het maakt ons nieuwsgierig naar je organisatie, je klanten, je markt, je uitdagingen en je kansen. Ons team wordt een verlengstuk van je organisatie. Of het nu gaat over het ontwikkelen van je identiteit als organisatie, ondersteuning in business development of thema’s zoals circulair ondernemen.

Volg ons op LinkedIn of kom langs in Heerjansdam voor een kennismaking.