SalesFeed

Automatische herkenning van bezoekers aan je website

Wie bezoekt je website? Google Analytics vertelt niet alles. SalesFeed geeft je een overzicht van organisaties die je website bezochten. Daar kun je vervolgens concreet mee aan de slag.

Vergroot de commerciële kansen van je Inbound marketingstrategie

Samenwerking SalesFeed en A5tien

Waar raakt de datatechniek van SalesFeed het creatieve proces van merkstrategie? B2B merkstrategie is beleving creëren. SalesFeed geeft de mogelijkheid om met gepersonaliseerde content nog dichter op de huid van de bezoeker te kruipen. Dus die merkbeleving te versterken. 

De samenwerking tussen SalesFeed en A5tien staat voor de samenwerking tussen sales en marketing. Twee disciplines die elkaar versterken wanneer ze samenkomen in één geïntegreerd commercieel proces. Onze aanpak richt zich op het koppelen en versterken van inbound en outbound programma’s. Dat levert aansprekende content op, gecreëerd vanuit een sterke merkpropositie die specifieke bezoekers naar de website brengt. SalesFeed identificeert vervolgens deze bezoekers voor verdere (geautomatiseerde) opvolging. 

SalesFeed is verkrijgbaar vanaf €39,- per maand (ex.btw). Er zijn verschillende abonnementen en staffeltarieven, afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik. 

De SalesFeed software herkent een groot deel van de organisaties die in het Nederlandse handelsregister zijn ingeschreven. SalesFeed houdt zich niet bezig met het verwerken van persoonsgegevens dan wel het herkennen van consumenten. We gebruiken verschillende technieken om bedrijven te herkennen en koppelen deze informatie in onze database aan elkaar. Bijvoorbeeld een link naar de website van het herkende bedrijf of klik direct door naar het bedrijfsprofiel in Linkedin.

SalesFeed werkt nauw samen met strategische partners in B2B Marketing. Door samen te werken met partners houdt SalesFeed focus op haar kerncompetentie, een hoogwaardig technische oplossing faciliteren en daarin continu innoveren. Samen met de SalesFeed partners profiteren gebruikers maximaal van techniek en tactische ondersteuning.

Ton_Oosterwijk_A5tien_B2Bmerkstrategie

Meer inzicht en commerciële kansen

Plan een adviesgesprek over SalesFeed

Begin laagdrempelig met een 30 dagen gratis proefperiode. Tijdens deze proefperiode kun je alle functionaliteiten van SalesFeed uitproberen. Aan de slag met meer begeleiding? Daarvoor biedt A5tien twee mogelijkheden. Een Basis setup waarbij wij maandelijks op afstand 1 op 1 videocoaching bieden. In 3 maanden leer je werken met de belangrijkste functionaliteiten. Of een Full support kickstart waarbij we nog eens 3 maanden praktische ondersteuning bieden, maar ook je sales én marketing meenemen in een interactieve team-up workshop.

Kies hieronder één van onze pakketten of bel 085 – 06 53 712.

Proefperiode

30 dagen trial
0,-
  • Gratis instructie videocall bij aanvang
  • Brainstorm evaluatiesessie op 21 dagen

Full support

6 maanden begeleiding
165,- p/maand
  • Gratis instructie videocall bij aanvang
  • Brainstorm evaluatiesessie op 21 dagen
  • 2 uur per maand videocoaching
  • Sales & Marketing team-up workshop (dagdeel)

Basis setup

3 maanden videocoaching
129,- p/maand
  • Gratis instructie videocall bij aanvang
  • Brainstorm evaluatiesessie op 21 dagen
  • 2 uur per maand videocoaching