Wat wij nog meer maken »

Verpakking ontwerpen

Vertel je merkverhaal

Een verpakking is één van de meest tastbare contactmomenten tussen je doelgroep en je merk. Het ontwerp van de verpakking is een krachtige uiting van je merkbeleving. De vormgeving, de stijl, het soort materiaal en de vorm vertellen jouw merkverhaal. In onze aanpak verpakking ontwerpen is dat ons uitgangspunt.

Als A5tien helpen wij je met je verpakking ontwerpen. Een ontwerp waarmee je merkverhaal effectief wordt vertaald. En een ontwerp waarop alle technische informatie voor food en non-food verpakkingen netjes is verwerkt. Daarnaast helpen we ook met het bewaken van een consistente uitwerking van het ontwerp. In die consistentie zit tenslotte de kracht van herkenning. Door over langere termijn en over verschillende verpakkingsvormen die lijn vast te houden, borgen we je merkverhaal.

Een sterk verpakkingsontwerp helpt je onderscheiden in het schap. Door af te wijken van het bestaande, helpt het ontwerp van je verpakking je product op te laten vallen tussen al het andere aanbod. Het creëert aantrekkingskracht. En eenmaal in gebruik helpt een herkenbare verpakking voor herhaalaankopen. Je merkverhaal blijft top-of-mind in beeld bij je doelgroep.

Naast een aantrekkelijk ontwerp zorgen we er tenslotte ook voor dat de drukbestanden technisch juist worden aangeleverd voor productie. Met ervaring in het aanleveren van bestanden aan verschillende productie-omstandigheden in bijvoorbeeld het verre oosten of oost Europa, borgen we zo veel mogelijk dat de drukker de bestanden zonder gesleutel kan verwerken.

Verpakking ontwerpen

Meer informatie

Ontdek onze aanpak in verpakking ontwerpen. Laat je gegevens achter via het formulier of bel voor een afspraak.