Wat wij nog meer maken »

Training Linkedin voor bedrijven

Social media moet vooral social zijn

In de totale mix aan merkuitingen en technieken kun je als organisatie niet meer om het gebruik van Linkedin heen. Daarvoor biedt A5tien een speciale Training Linkedin voor bedrijven. Het is een ontzettend waardevol kanaal geworden om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je klanten, prospects en in veel gevallen ook medewerkers. Hoe je met Linkedin omgaat, hangt sterk af van je visie op social media. In onze visie moet social media vooral social zijn.

A5tien verzorgt een in company training Linkedin voor bedrijven vanuit de visie dat het gebruik draait om persoonlijk contact. Echt persoonlijk contact is in onze filosofie veel belangrijker en waardevoller dan bereik en likes. Niet dat een groot bereik en veel likes niet effectief kunnen zijn. Maar veel meer dat de werkelijke kracht in het persoonlijke zit en niet in de aantallen.

Onze training is daarom ook persoonlijk afgestemd op de deelnemers. De inhoud van de training bevat enkele vast onderdelen, maar een deel is ook op maat gesneden naar het niveau en de behoefte van de deelnemers. Deze stellen wij vast op basis van een één op één intake-interview. 

Vaste onderdelen die in de training aan bod komen zijn uiteraard de mogelijkheden die Linkedin te bieden heeft vanuit onze visie, tips en tricks op basis van een scan van de profielen van de deelnemers, het Linkedin-Bedrijfsprofiel komt aan bod en hoe je als organisatie een consistente, uniforme uitstraling creëert. 

Tijdens het interactieve deel van de training gaan deelnemers zelf concreet aan de slag met het schrijven van 3 berichten. Deze berichten bespreken we vervolgens met tips en aanwijzingen om zo goed mogelijk het algoritme van Linkedin te voeden.

Training Linkedin voor bedrijven

Aanvragen en aanvullende diensten

Naast de in company training Linkedin voor bedrijven bieden we als A5tien enkele aanvullende onderwerpen en diensten waaronder:

  • Advies en uitvoering in adverteren op Linkedin
  • Het verzorgen van beelden en teksten voor de aankleding van de profielen
  • Advies en uitvoerig in de uitrol van een contentprogramma van Linkedin-berichten

Vraag de A5tien Training Linkedin voor bedrijven aan via het formulier of telefonisch. Deelname 5 – 10 deelnemers per keer. De kosten bedragen €125 ex. btw. per deelnemer.

Ton_Oosterwijk_A5tien_B2Bmerkstrategie