Wat wij nog meer maken »

Bedrijfsfilm / vacaturevideo

Creëer maximale beleving

Weinig technieken vangen de kern van je organisatie zo goed als video. Video biedt zo veel mogelijkheden om de sfeer van je bedrijf vast te leggen. De stijl van filmen en monteren, de muziek, de verhaallijn. Een bedrijfsfilm of vacaturevideo is misschien wel de meest overtuigende manier om iemand kennis te laten maken met wie jullie als organisatie zijn.

Video is een uitgelezen manier van communiceren op mobiel en social media. Op een mobiel en op social media-platformen draait het toch vooral om het plaatje. Bij voorkeur maken we in onze videoproducties gebruik van eigen personeel en klanten. Dat maakt je bedrijfsfilm of vacaturevideo authentiek. Het geeft een echtheid die je verhaal geloofwaardig maken.

De kunst is om videoproducties simpel en uitvoerbaar te houden. Natuurlijk kun je ook grootser uitpakken met een professioneel productiebureau. In beide gevallen zoeken we naar een slimme uitvoering. Een manier om het beeldmateriaal langere tijd en op verschillende manier te gebruiken. Dat maakt je bedrijfsfilm of vacaturevideo tot een duurzame investering.

Als A5tien helpen wij je een goed verhaal creëren. We ontwikkelen een videoconcept dat begint bij de kijker. Wat wil hij of zij zien, horen en ervaren? Door die behoefte te combineren met jullie identiteit, jullie visie en missie, ontstaat er een video die de kijker meeneemt en overtuigt.

Bedrijfsfilm / vacaturevideo

Trek de aandacht van je doelgroep

Met alleen de productie zijn we er nog niet. Wij ondersteunen ook in de verspreiding van de bedrijfsfilm of vacaturevideo. Door de video op verschillende kanalen te promoten, trekken we de aandacht van de beoogde doelgroep. Neem contact op via het formulier of bel voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ton_Oosterwijk_A5tien_B2Bmerkstrategie