Lunch rally veiligheidsmarketing

Wanneer: Donderdag 12 december 2019
Hoe laat: van 11.00 tot 13.30 uur
Waar: Dorpshuis Heerjansdam
Voor wie: Management en veiligheidsfunctionarissen 
Kosten:
 €75 ex.btw incl. lunch

Hoe verbindt u uw veiligheidsbeleid aan daadwerkelijk veilig gedrag?

Deze vraag staat centraal tijdens de lunch rally veiligheidsmarketing. In samenwerking met STC KNRM geven wij onze visie op veiligheid in offshore en marine en hoe u als veiligheidsmanager van uw veiligheidsbeleid een merk maakt. Want een merk is meerwaarde! En wanneer men die meerwaarde gaat zien en ervaren, pas dan ontstaat er de gewenste gedragsverandering. Ook buiten het zicht van controleurs.

Het programma

 • Presentatie Twan van Tilburg, commercieel directeur STC KNRM over veiligheid in een snel veranderende wereld en de rol van leiderschap.
 • Presentatie Ton Oosterwijk, creatief directeur A5tien over hoe je veiligheid als merk op kunt bouwen in een organisatie
 • Lunch en debat rondom stellingen en praktijkcases

De lunch rally bestaat uit een tweetal presentaties en een verdiepend gesprek onder het genot van een lunch. Kort en krachtig, gefocust op inhoud, praktijkgericht en met deelnemers vanuit gelijksoortige achtergrond qua functie en branche. Twan van Tilburg, commercieel manager van STC KNRM deelt een heldere visie op regelgeving die vaker beperkend werkt in plaats van bijdraagt aan een echt hoger veiligheidsbewustzijn. Namens A5tien maakt Ton Oosterwijk de brug van regelgeving naar veiligheidsmarketing. Hierin draait het om storytelling. Door veiligheid niet te verpakken in regels maar in een (merk)verhaal, ontstaat er een diepere motivatie om bepaalde waarden te omarmen en in praktijk te brengen.

 

Na de presentaties delen we persoonlijke pijnpunten en ervaringen. Vraagstukken als draagvlak, cultuurkloven, meetbaarheid en commerciële druk passeren de revue. Er ontstaat een mooie onderlinge verbinding waarin we samen zoeken naar praktische aanknopingspunten om ieders organisatie verder te helpen naar een ideale veiligheidscultuur.

Beperkt aantal plaatsen

De ideale samenstelling van de groep bestaat uit 10-12 personen om het debat praktisch uitvoerbaar te houden. Meld u daarom snel aan en verzeker uzelf van deelname.

Aanmelden

Meld u aan voor de volgende lunch rally door middel van onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Het aantal plaatsen is beperkt.

  Kies hieronder de datum van uw voorkeur:


  Hierbij meld ik mij aan voor de lunch rally van donderdag 12 december en ga ik akkoord met de kosten van €75,- ex. btw*.  *Kosteloos afmelden kan tot 2 werkdagen voor de rally.

  .