Klantreferentie of projectpagina

De trots delen van wat je met elkaar hebt bereikt

In de dagelijkse bezigheden vergeten we soms te genieten van de mooie projecten die we als organisatie realiseren. Een sprekende klantreferentie of projectpagina zet je even stil om met trots terug te kijken op datgene waar je als organisatie goed in bent.

Zakelijke website

Online showroom voor een eerste indruk

Een zakelijke website is in onze visie je online showroom. Dat gaat dus verder dan een online visitekaartje. Een B2B zakelijke website is vaak het eerste contactmoment tussen een potentiële nieuwe klant en je organisatie.

Wervingscampagne personeel

Met focus op langdurige betrokkenheid

Jezelf presenteren als aantrekkelijke werkgever is belangrijker dan ooit. Met de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, is en blijft het een uitdaging om de juiste talenten te vinden. Onze aanpak richt zich op het in beeld komen bij kandidaten met potentieel.

Wervingscampagne personeel A5tien

Vacaturewebsite

Laat zien hoe aantrekkelijk jullie bedrijfscultuur is

Een goede vacaturewebsite of werken-bij-pagina is als het ware een etalage van functies. Het laat zien wat je te bieden hebt. Het belangrijkste beeld voor je vacaturewebsite in onze visie is het laten zien van een uitnodigende bedrijfscultuur.

Bedrijfspresentatie

Je bedrijf er goed uit laten zien

Als ondernemer wil je dat je bedrijf er goed uitziet. Dat zegt iets over jou als ondernemer en het geeft een indruk wat ik kan verwachten als klant. Het is visueel de verbinding maken met je markt op basis van persoonlijkheid.

Nieuwsbrief / e-mailmarketing

Steeds weer even de aandacht van je klant

E-mailmarketing biedt kansen om bij bestaande klanten en relaties cross- en upsell mogelijkheden te benutten. Door middel van een periodieke nieuwsbrief of e-mailmarketing breng je jullie aanbod steeds weer even onder de aandacht.

Bedrijfsfilm / vacaturevideo

Creëer maximale beleving

Weinig technieken vangen de kern van je organisatie zo goed als video. Video biedt zo veel mogelijkheden om de sfeer van je bedrijf vast te leggen. Een bedrijfsfilm of vacaturevideo is misschien wel de meest overtuigende manier om iemand kennis te laten maken met wie jullie als organisatie zijn.

Logo en huisstijl ontwerpen

Straal uit wie je bent als bedrijf

Een logo en huisstijl geven uiting aan het karakter van je bedrijf. Vanuit die filosofie gaan wij samen met de klant aan de slag om een logo of huisstijl te ontwerpen. Of te verfrissen wanneer er al iets is. Want een logo en huisstijl zijn van tijd tot tijd toe aan een update.

Verpakking ontwerpen

Vertel je merkverhaal

Een verpakking is één van de meest tastbare contactmomenten tussen je doelgroep en je merk. Het ontwerp van de verpakking is een krachtige uiting van je merkbeleving. Jouw merkverhaal is dat ons uitgangspunt.

Verpakking ontwerpen A5tien voorbeeld Julia Packit

Training Linkedin voor bedrijven

Social media moet vooral social zijn

In de totale mix aan merkuitingen en technieken kun je als organisatie niet meer om het gebruik van Linkedin heen. Daarvoor biedt A5tien een speciale Training Linkedin voor bedrijven.